XC60 Plus B4 Mild hybrid
incl. BTW
€ 67.100€ 58.750*
J-C CARS & FILS SRL
Rue de la Litorne 2
4950 WAIMES
Order nr. 8490619
Informatie
Model
XC60
Modeljaar
2024
Brandstof
Diesel
Kleur
Onyx Black Metallic
Interieur
Comfortzetels, Charcoal Arianne leder
Opties
Light Pack
Driver Assist Pack
Winter Pack
Gebruikstaal Frans
Panoramisch schuifdak
Ons panoramisch schuif- en kanteldak zorgt voor een uitmuntend gevoel van lichtheid en licht voor alle inzittenden in uw Volvo. Om te ventileren wordt het voorste gedeelte geopend met een druk op de knop. Een elektrisch bediend zonnescherm van geperforeerd textiel vermindert de schittering op zonnige dagen terwijl het gevoel van lichtheid in het interieur behouden blijft. Het zonnescherm opent vanaf de achterkant, zodat de achterpassagiers van de zon kunnen genieten terwijl het licht bij de bestuurder en de voorpassagier getemperd is. Donker getint gelaagd glas verbetert het klimaatcomfort en de veiligheid en beschermt bovendien tegen UV-straling.
Noodreservewiel T125/80 R18
Dit reservewiel bespaart zowel ruimte als gewicht en is bedoeld voor tijdelijk gebruik en een maximumsnelheid van 80 km/h. Voor uw gemak zijn een krik en wielboutgereedschap inbegrepen.
Donkergetinte achterruiten
Donker getint glas in de achterruiten vergroot uw privacy. Het vermindert ook de UV-straling en houdt de binnentemperatuur op peil op warme, zonnige dagen.
Verwarmbare voorruit met elektrische ontdooiingsfunctie
De verwarmde voorruit helpt om uw zicht te verbeteren door de ontwasemingsfunctie van de auto aan te vullen. Hierdoor kunt u de voorruit, de achterruit en de buitenspiegels gemakkelijk ontdooien. Een druk op de knop en u bent in no time onderweg. (Kan niet worden gecombineerd met het head-updisplay).
Toon meer
Inbegrepen packs
Light Pack
- Hogedruk koplampreinigingsinstallatie
- Full LED koplampen met Active High Beam
Driver Assist Pack
- Driver Assistance: Adaptive Cruise Control + Pilot Assist
Winter Pack
- Verwarmbare voorzetels
- Verwarmde ruitenwissersproeiers vooraan
- Verwarmbaar stuurwiel
Driver Awareness Pack
- Driver Awareness: BLIS/Rear Collision Warning/Cross Traffic Alert
Banden energielabels
Banden energielabels helpen bij het classificeren van de energie-efficiëntie, de grip op nat wegdek en het geluidsniveau van een band.
Banden energielabels
Beschrijving
Dynamisch, verfijnd en slimmer dan ooit. Maak kennis met de Scandinavische middelgrote SUV en geniet van een geconnecteerde rijervaring.
Beschrijving
Informatie
Opties
Grootte & massa
Inbegrepen packs
Banden energielabels
Dynamisch, verfijnd en slimmer dan ooit. Maak kennis met de Scandinavische middelgrote SUV en geniet van een geconnecteerde rijervaring.

*Inclusief Volvo Car Delivery Pack