EC40 Plus Single Motor
incl. BTW
€ 61.450
Garage VAN KASTEREN
Bellestraat 46-48
9100 SINT-NIKLAAS
Order nr. 8918555
Informatie
Model
EC40
Modeljaar
2025
Brandstof
Elektrisch
Kleur
Onyx Black
Interieur
Comfortzetels. Charcoal Connect-kunstnubuck|Microtech in Charcoal interieur
Opties
Verwarmbare voorzetels
Verwarmde stoelkussens vóór, rugleuningen en kussenverlenging (indien aanwezig) bieden direct comfort op die koude ochtenden. Met het touchscreen op het middendisplay kunt u kiezen tussen drie verwarmingsniveaus.
Donkergetinte achterruiten
Donker getint glas in de achterruiten vergroot uw privacy. Het vermindert ook de UV-straling en houdt de binnentemperatuur op peil op warme, zonnige dagen. En omdat de antennes en verwarmingsdraden in de ruit zijn verborgen, draagt het getinte glas ook bij aan de uitstraling van de auto.
Taal Nederlands (België)
Taal Nederlands (België)
Verwarmbaar stuurwiel
Het elektrisch verwarmde stuurwiel biedt u extra comfort als het 's ochtends koud is. En stelt u in staat zonder handschoenen te rijden. Met één druk op een knop in het middendisplay verwarmt u uw handen terwijl u wegrijdt. De verwarming kan op drie niveaus worden ingesteld.
Warmtepomp
De warmtepomp is voornamelijk bedoeld om de actieradius te vergroten en de accu te ontzien. De warmtepomp haalt thermische energie uit de omgevingslucht of de accu en geeft deze af om het interieur te verwarmen wanneer het buiten koud is. En doordat de warmtepomp de airconditioning zuiniger laat werken, wordt elektrische energie bespaard bij temperaturen van 5°C tot 25°C. De warmtepomp kan bovendien de accu helpen verwarmen of koelen om de prestaties en actieradius te optimaliseren tijdens lange ritten of bij zware belading.
Instructieboekje met garantieboekje in het Nederlands (België)
Instructieboekje met garantieboekje in het Nederlands (België)
Voordeel Black Edition van € -1.065 (btwin)
5 jaar Volvo Care Offer
Bij de aankoop van uw auto ontvangt u 5 jaar of 150.000 km – afhankelijk van wat zich eerst voordoet – onderhoudsservice en dekking op slijtageonderdelen. Dit omvat vervanging van luchtfilter, bandenafdichtmiddel, remschijven en remblokken indien dit nodig mocht zijn, evenals voorruitreiniging (sensoren), software-updates en Volvo Assistance 24/7.
Beschrijving
De nieuwe volledig elektrische Volvo crossover. De eerste indruk telt.
Inbegrepen packs
Winter Pack
- Verwarmbare voorzetels
- Verwarmde ruitenwissersproeiers vooraan (063)
- Verwarmbaar stuurwiel
Banden energielabels
Banden energielabels helpen bij het classificeren van de energie-efficiëntie, de grip op nat wegdek en het geluidsniveau van een band.
Voorbanden
Banden energielabels
Achter banden
Banden energielabels
Beschrijving
Informatie
Opties
Grootte & massa
Inbegrepen packs
WLTP
Banden energielabels
De nieuwe volledig elektrische Volvo crossover. De eerste indruk telt.

*Inclusief Volvo Car Delivery Pack