S90 Plus B4 Mild hybrid
incl. BTW
€ 68.980*
SONAMA SA
Route de Neufchâteau 50
6800 LIBRAMONT-CHEVIGNY
Order nr. 7909569
Informatie
Model
S90
Modeljaar
2024
Brandstof
Benzine
Kleur
Onyx Black Metallic
Interieur
Comfortzetels, Charcoal geventileerd Nappa leder
Opties
Light Pack
Gebruikstaal Frans
Panoramisch schuifdak
Ons panoramisch schuif- en kanteldak zorgt voor een uitmuntend gevoel van lichtheid en licht voor alle inzittenden in uw Volvo. Om te ventileren wordt het voorste gedeelte geopend met een druk op de knop. Een elektrisch bediend zonnescherm van geperforeerd textiel vermindert de schittering op zonnige dagen terwijl het gevoel van lichtheid in het interieur behouden blijft. Het zonnescherm opent vanaf de achterkant, zodat de achterpassagiers van de zon kunnen genieten terwijl het licht bij de bestuurder en de voorpassagier getemperd is. Donker getint gelaagd glas verbetert het klimaatcomfort en de veiligheid en beschermt bovendien tegen UV-straling.
Verwarmbare voorruit met elektrische ontdooiingsfunctie
De verwarmde voorruit helpt om uw zicht te verbeteren door de ontwasemingsfunctie van de auto aan te vullen. Hierdoor kunt u de voorruit, de achterruit en de buitenspiegels gemakkelijk ontdooien. Een druk op de knop en u bent in no time onderweg. (Kan niet worden gecombineerd met het head-updisplay).
LED mistlampen vooraan
Mistlampen verbeteren uw zicht tijdens het rijden in de mist of zware regenval. Ze maken ook manoeuvreren bij lage snelheid gemakkelijker, omdat ze het gebied in de rijrichting rondom de auto verlichten. Inbegrepen bij de full-ledkoplampen voor alle modellen met uitzondering van de Recharge plug-in hybrides.
Hogedruk koplampreinigingsinstallatie
Onze koplampreiniging maakt gebruik van hogedruksproeiers om vuil efficiënt van de koplampen te verwijderen en wordt tegelijk met de voorruitsproeiers geactiveerd. Bij inschakeling komen de sproeiers omhoog uit de bumpers. Intelligente sequentiële reiniging zorgt voor een laag verbruik van de sproeiervloeistof.
Language French
Taal Frans
Full LED koplampen met Active High Beam
Onze meest geavanceerde ledkoplampen passen de lichtbundel voortdurend aan, zodat uw zicht optimaal blijft zonder dat u uw medeweggebruikers verblindt. U kunt het groot licht gewoon aan laten; bij een tegenligger of als u iemand inhaalt passen de koplampen zich zo aan, dat u de andere bestuurder niet verblindt. Deze koplampen draaien ook mee als u stuurt om de weg vóór u te verlichten, zodat u beter zicht hebt in bochten. Ook mistlampen* zijn inbegrepen bij deze functie, voor beter zicht bij mist of hevige neerslag. Ze maken ook manoeuvreren bij lage snelheid gemakkelijker, omdat ze het gebied in de rijrichting rondom de auto verlichten. *Mistlampen zijn inbegrepen bij alle modellen met uitzondering van de Recharge plug-in hybrids.
Toon meer
Inbegrepen packs
Light Pack
- Hogedruk koplampreinigingsinstallatie
- Full LED koplampen met Active High Beam
Banden energielabels
Banden energielabels helpen bij het classificeren van de energie-efficiëntie, de grip op nat wegdek en het geluidsniveau van een band.
Banden energielabels
Beschrijving
Elegant, intuïtief en verantwoord. Dit is de ultieme Scandinavische luxe sedan.
Beschrijving
Informatie
Opties
Grootte & massa
Inbegrepen packs
Banden energielabels
Elegant, intuïtief en verantwoord. Dit is de ultieme Scandinavische luxe sedan.

*Inclusief Volvo Car Delivery Pack