XC90 Ultimate T8 eAWD Plug-in hybride
incl. BTW
€ 111.830*
Garage VAN KASTEREN
Bellestraat 46-48
9100 SINT-NIKLAAS
Order nr. 7900855
Informatie
Model
XC90
Modeljaar
2024
Brandstof
Hybride
Kleur
Onyx Black Metallic
Interieur
Sportzetels, Charcoal Nappa leder
Opties
Gebruikstaal Nederlands (Vlaams)
360 graden camera met bovenaanzicht
In lastige verkeerssituaties met beperkt zicht kunt u vertrouwen op onze 360° camera met flanksensoren. Kies uit vijf verschillende weergaven, waaronder een handig bovenaanzicht van de auto en de omgeving. De flanksensoren waarschuwen u voor objecten naast de auto. En zo nodig kunt u ervoor kiezen om de voor- of achterkant, inclusief kruisingen, weer te geven. Bij weergave van de achterkant wordt bovendien de baan van uw auto met hulplijnen aangeduid, zodat u gemakkelijker kunt parkeren. De camera achter kan ook overschakelen op een ingezoomd beeld van het gebied dicht bij de auto, wat vooral handig is als u een aanhangwagen aankoppelt. En komt u te dicht bij een obstakel achter de auto, dan remt de auto automatisch. Voor een beter beeld van wat er opzij van uw auto gebeurt, selecteert u de weergave van de linker- of rechterkant.
Donkergetinte achterruiten
Donker getint glas in de achterruiten vergroot uw privacy. Het vermindert ook de UV-straling en houdt de binnentemperatuur op peil op warme, zonnige dagen.
Parkeerverwarming op brandstof met timer
Met deze uiterst effectieve parkeerverwarming kunt u het interieur van uw Volvo mild hybrid op temperatuur brengen voordat u vertrekt, voor extra comfort op koude ochtenden. De verwarming helpt ook om de ramen te ontdooien, zodat u meteen bij vertrek goed zicht heeft. Stel het tijdstip in waarop u in het warme interieur wilt instappen, of zet de verwarming op afstand aan met de Volvo Cars-app.
Actieve chassisregeling met luchtvering
Ons actieve chassis met automatische niveauregeling voor alle wielen maakt uw Volvo SUV nog dynamischer en geraffineerder. Het houdt de zithoogte automatisch op peil en stemt de schokdempers af op de actuele weg- en rijomstandigheden. Bij hogere snelheden verlaagt de luchtvering de auto automatisch, voor minder luchtweerstand en een stabielere wegligging. Een Offroad-modus zorgt voor meer bodemvrijheid zodat u gemakkelijker over slechte wegen rijdt. Door in de bagageruimte een knop in te drukken verlaagt u de achterkant van de auto en kunt u zware objecten gemakkelijker in- en uitladen.
Trekhaak met halfautomatische wegklapfunctie
Geniet van het gemak van onze elektrisch inklapbare trekhaak. De trekhaak wordt uitgeklapt met een druk op de knop in de bagageruimte. Wanneer de trekhaak uitgeklapt is, is een definitieve handbeweging voldoende om hem te vergrendelen en bent u klaar om te vertrekken. Is na gebruik onopvallend weg te klappen. Wanneer de trekhaak niet in de positie vergrendeld is of een van de lampen van de aanhanger werkt niet meer, dan krijgt u een waarschuwing te zien in het bestuurdersdisplay van de auto. Voor uw veiligheid controleert het systeem ook de verlichting voordat u wegrijdt. Deze trekhaak is ook uitgerust met onze Trailer Stability Assist-technologie. Wanneer de aanhanger bij snelheden boven 50 km/h begint te slingeren, worden de remmen bij een of meerdere wielen automatisch ingeschakeld, zodat u de aanhanger weer kunt stabiliseren en de controle kunt handhaven.
22" met 5 dubbele spaken, Black/Diamond Cut (1096)
Deze expressieve 22-inch 5-dubbelspaaks lichtmetalen velg versterkt het dynamische uiterlijk van uw Volvo SUV. Het Diamond Cut-design met contrasterende oppervlakken van ruw, gepolijst aluminium en zwarte hoogglanslak draagt bij aan de kenmerkende, technische uitstraling. Voorbereid voor iTPMS (Indirect Tyre Pressure Monitoring System). Maat: 9x22 Bandenmaat: 275/35 R22
Laadpaalkabel, 6 m
Wanneer u onderweg bent, kunt u met deze duurzame 3-fasige snellaadkabel uw Volvo Recharge veilig en gemakkelijk opladen bij een laadpaal. Door de capaciteit van max. 16A/11kW verloopt het opladen efficiënt. Vervangt de standaard Schuko 10A laadkabel.
Toon meer
Banden energielabels
Banden energielabels helpen bij het classificeren van de energie-efficiëntie, de grip op nat wegdek en het geluidsniveau van een band.
Banden energielabels
Beschrijving
De pure Scandinavische plug-in hybride SUV. Voor ultieme elegantie, zorgvuldigheid en ruimte.
Beschrijving
Informatie
Opties
Grootte & massa
Inbegrepen packs
Banden energielabels
De pure Scandinavische plug-in hybride SUV. Voor ultieme elegantie, zorgvuldigheid en ruimte.

*Inclusief Volvo Car Delivery Pack