V60 Core B3 Mild hybrid
incl. BTW
€ 47.750
DE SMET BRUSSELS NV
Brusselsesteenweg 605
1731 ASSE-ZELLIK
Order nr. 8481105
Informatie
Model
V60
Modeljaar
2024
Brandstof
Benzine
Kleur
Onyx Black
Interieur
Comfortzetels, Charcoal textiel/t-tec City Weave
Opties
Winter Pack
Gebruikstaal Nederlands (Vlaams)
Geïntegreerde aluminium dakrails
Deze mooi geïntegreerde dakrails van glanzend aluminium laten uw Volvo er nog dynamischer uitzien en vereenvoudigen het gebruik van ons transportsysteem. Ze hebben een gestroomlijnde vorm om windgeruis en extra brandstofverbruik te beperken.
Verwarmbare voorzetels
Verwarmde stoelkussens vóór, rugleuningen en kussenverlenging (indien aanwezig) bieden direct comfort op die koude ochtenden. Met het touchscreen op het middendisplay kunt u kiezen tussen drie verwarmingsniveaus.
Taal Nederlands (België)
Taal Nederlands (België)
Park Assist parkeerhulp vooraan en achteraan
Met de parkeerhulp voor en achter manoeuvreert u gemakkelijk in een krappe parkeerruimtes met beperkt zicht. Als de auto in de buurt van een obstakel komt, hoort u een geluidswaarschuwing uit de luidsprekers voor- of achteraan en ziet u een grafische waarschuwing op de centrale display. De frequentie van het waarschuwingsgeluid neemt toe naarmate u dichter bij het obstakel komt. De Rear Park Assist helpt u achteruitrijden in krappe parkeerplaatsen. Als u te dicht bij een obstakel achter de auto rijdt, kan het systeem automatisch remmen.
Verwarmbare buitenste zitplaatsen tweede zitrij
De verwarming van de twee buitenste zitplaatsen en rugleuningen achter verhoogt het luxueuze gevoel in uw Volvo, door onmiddellijk comfort te bieden als het koud is. Vanaf de achterbank zijn de afzonderlijke driestandenbedieningen gemakkelijk te bereiken.
Verwarmbaar stuurwiel
Het elektrisch verwarmde stuurwiel biedt u extra comfort als het 's ochtends koud is. En stelt u in staat zonder handschoenen te rijden. Met één druk op een knop in het middendisplay verwarmt u uw handen terwijl u wegrijdt. De verwarming kan op drie niveaus worden ingesteld.
Toon meer
Beschrijving
De veelzijdige en sportieve Scandinavische estate. Brengt u verder.
Inbegrepen packs
Winter Pack
- Verwarmbare voorzetels
- Verwarmde ruitenwissersproeiers vooraan
- Verwarmbaar stuurwiel
Park Assist Pack
- Park Assist parkeerhulp vooraan en achteraan
Banden energielabels
Banden energielabels helpen bij het classificeren van de energie-efficiëntie, de grip op nat wegdek en het geluidsniveau van een band.
Banden energielabels
Beschrijving
Informatie
Opties
Grootte & massa
Inbegrepen packs
WLTP
Banden energielabels
De veelzijdige en sportieve Scandinavische estate. Brengt u verder.

*Inclusief Volvo Car Delivery Pack