V90 Plus T6 AWD Plug-inhybride
incl. BTW
€ 80.590
AUTOMOBIEL CENTER GENT NV
IJzerweglaan 101
9050 GENT
Order nr. 8985108
Informatie
Model
V90
Modeljaar
2025
Brandstof
Hybride
Kleur
Platinum Grey
Interieur
Comfortzetels, Charcoal Arianne leder
Opties
Panoramadak
Ons panoramadak zorgt voor een uitmuntend gevoel van lichtheid en licht voor alle inzittenden in uw Volvo. Om te ventileren wordt het voorste gedeelte geopend met een druk op de knop. Een elektrisch bediend zonnescherm van geperforeerd textiel vermindert de schittering op zonnige dagen terwijl het gevoel van lichtheid in het interieur behouden blijft. Het zonnescherm opent vanaf de achterkant, zodat de achterpassagiers van de zon kunnen genieten terwijl het licht bij de bestuurder en de voorpassagier getemperd is. Donker getint gelaagd glas verbetert het klimaatcomfort en de veiligheid en beschermt bovendien tegen UV-straling.
360 graden camera met bovenaanzicht
In lastige verkeerssituaties met beperkt zicht kunt u vertrouwen op onze 360° camera met flanksensoren. Kies uit vijf verschillende weergaven, waaronder een handig bovenaanzicht van de auto en de omgeving. De flanksensoren waarschuwen u voor objecten naast de auto. En zo nodig kunt u ervoor kiezen om de voor- of achterkant, inclusief kruisingen, weer te geven. Bij weergave van de achterkant wordt bovendien de baan van uw auto met hulplijnen aangeduid, zodat u gemakkelijker kunt parkeren. De camera achter kan ook overschakelen op een ingezoomd beeld van het gebied dicht bij de auto, wat vooral handig is als u een aanhangwagen aankoppelt. En komt u te dicht bij een obstakel achter de auto, dan remt de auto automatisch. Voor een beter beeld van wat er opzij van uw auto gebeurt, selecteert u de weergave van de linker- of rechterkant.
Systeemtaal Vlaams
Laadkabel 3-fase 16A mode 3, Mennekes contactstekker (voor laadpaal) (7m) (vervangt standaard laadkabel)
Wanneer u onderweg bent, kunt u met deze duurzame 3-fasige snellaadkabel uw Volvo Recharge veilig en gemakkelijk opladen bij een laadpaal. Door de capaciteit van max. 16A/11kW verloopt het opladen efficiënt. Vervangt de standaard Schuko 10A laadkabel.
INSTR.BOOK FOR BELGIUM
Instructieboekje met garantieboekje in het Nederlands (België)
Beschrijving
De veelzijdige en verantwoorde Scandinavische luxe plug-in hybride estate. Ontwikkeld voor ultiem comfort.
Beschrijving
Informatie
Opties
Grootte & massa
Inbegrepen packs
WLTP
Banden energielabels
De veelzijdige en verantwoorde Scandinavische luxe plug-in hybride estate. Ontwikkeld voor ultiem comfort.

*Inclusief Volvo Car Delivery Pack