V60 Core B3 Mild hybrid
incl. BTW
€ 48.460
Informatie
Model
V60
Modeljaar
2024
Brandstof
Benzine
Kleur
Platinum Grey
Interieur
Comfortzetels, Charcoal textiel/t-tec City Weave
Opties
Winter Pack
Gebruikstaal Frans
Donkergetinte achterruiten
Donker getint glas in de achterruiten vergroot uw privacy. Het vermindert ook de UV-straling en houdt de binnentemperatuur op peil op warme, zonnige dagen.
Geïntegreerde aluminium dakrails
Deze mooi geïntegreerde dakrails van glanzend aluminium laten uw Volvo er nog dynamischer uitzien en vereenvoudigen het gebruik van ons transportsysteem. Ze hebben een gestroomlijnde vorm om windgeruis en extra brandstofverbruik te beperken.
Verwarmbare voorruit met elektrische ontdooiingsfunctie
De verwarmde voorruit helpt om uw zicht te verbeteren door de ontwasemingsfunctie van de auto aan te vullen. Hierdoor kunt u de voorruit, de achterruit en de buitenspiegels gemakkelijk ontdooien. Een druk op de knop en u bent in no time onderweg. (Kan niet worden gecombineerd met het head-updisplay).
Verwarmbare voorzetels
Verwarmde stoelkussens vóór, rugleuningen en kussenverlenging (indien aanwezig) bieden direct comfort op die koude ochtenden. Met het touchscreen op het middendisplay kunt u kiezen tussen drie verwarmingsniveaus.
Taal Frans
Taal Frans
Park Assist parkeerhulp vooraan en achteraan
Met de parkeerhulp voor en achter manoeuvreert u gemakkelijk in een krappe parkeerruimtes met beperkt zicht. Als de auto in de buurt van een obstakel komt, hoort u een geluidswaarschuwing uit de luidsprekers voor- of achteraan en ziet u een grafische waarschuwing op de centrale display. De frequentie van het waarschuwingsgeluid neemt toe naarmate u dichter bij het obstakel komt. De Rear Park Assist helpt u achteruitrijden in krappe parkeerplaatsen. Als u te dicht bij een obstakel achter de auto rijdt, kan het systeem automatisch remmen.
Toon meer
Beschrijving
De veelzijdige en sportieve Scandinavische estate. Brengt u verder.
Inbegrepen packs
Winter Pack
- Verwarmbare voorzetels
- Verwarmde ruitenwissersproeiers vooraan
- Verwarmbaar stuurwiel
Park Assist Pack
- Park Assist parkeerhulp vooraan en achteraan
Banden energielabels
Banden energielabels helpen bij het classificeren van de energie-efficiëntie, de grip op nat wegdek en het geluidsniveau van een band.
Banden energielabels
Beschrijving
Informatie
Opties
Grootte & massa
Inbegrepen packs
WLTP
Banden energielabels
De veelzijdige en sportieve Scandinavische estate. Brengt u verder.

*Inclusief Volvo Car Delivery Pack