Verkocht
C40 Core Single Motor
incl. BTW
€ 55.665€ 50.900*
Garage VAN KASTEREN
Bellestraat 46-48
9100 SINT-NIKLAAS
Order nr. 7613169
Informatie
Model
C40
Modeljaar
2023
Brandstof
Elektrisch
Kleur
Thunder Grey Metallic
Interieur
Comfortzetels, Charcoal City Canvas-textiel
Opties
Winter Pack
Gebruikstaal Nederlands (Vlaams)
Donkergetinte achterruiten
Donker getint glas in de achterruiten vergroot uw privacy. Het vermindert ook de UV-straling en houdt de binnentemperatuur op peil op warme, zonnige dagen.
Recharge™ banden (all-season)
Met deze uiterst veelzijdige banden bent u voorbereid op uiteenlopende weersomstandigheden – het jaar rond. Ze bieden uitstekende tractie, grip en remprestaties op zowel een droog als een nat wegdek. De banden zijn ontworpen om u zelfs in lastige situaties comfortabel en beheerst te laten rijden. Daarbij profiteert u van een uitstekende levensduur en een optimaal brandstofverbruik. De Recharge™ banden (all-season) zijn getest en goedgekeurd om het hele jaar door te gebruiken, maar in het geval van gure winterse omstandigheden met sneeuw en ijs adviseren we winterbanden. Opmerking! All-seasonbanden vervangen de standaard zomerbanden.
Laadkabel 3-fase 16A mode 3 met Mennekes contactstekker (voor laadpaal), 4,5 meter
Wanneer u onderweg bent, kunt u met deze duurzame 3-fasige snellaadkabel uw Volvo Recharge veilig en gemakkelijk opladen bij een laadpaal. Door de capaciteit van max. 16A/11kW verloopt het opladen efficiënt.
20″ met 5 spaken, Glossy Black/Diamond Cut (1185)
Deze aerodynamisch ontworpen 20-inch 5-spaaks lichtmetalen velg maakt het sportieve karakter van uw Volvo helemaal af. Het Diamond Cut-design met contrasterende oppervlakken van ruw, gepolijst aluminium en zwarte hoogglanslak draagt bij aan de kenmerkende, technische uitstraling. Het aerodynamische ontwerp vermindert de luchtweerstand, wat kan bijdragen aan een betere energie-efficiëntie. Voorbereid voor iTPMS (Indirect Tyre Pressure Monitoring System). Maat: 8x20 Bandenmaat: 235/45 R20
Verwarmbare voorzetels
Verwarmde stoelkussens vóór, rugleuningen en kussenverlenging (indien aanwezig) bieden direct comfort op die koude ochtenden. Met het touchscreen op het middendisplay kunt u kiezen tussen drie verwarmingsniveaus.
LANG FLEM
Taal Nederlands (België)
Toon meer
Inbegrepen packs
Winter Pack
- Verwarmbare voorzetels
- Verwarmde ruitenwissersproeiers vooraan
- Verwarmbaar stuurwiel
Banden energielabels
Banden energielabels helpen bij het classificeren van de energie-efficiëntie, de grip op nat wegdek en het geluidsniveau van een band.
Banden energielabels
Beschrijving
De nieuwe, volledig elektrische Volvo crossover. De indruk telt.
Beschrijving
Informatie
Opties
Grootte & massa
Inbegrepen packs
Banden energielabels
De nieuwe, volledig elektrische Volvo crossover. De indruk telt.

*Inclusief Volvo Car Delivery Pack