C40 Plus Single Motor Extended Range
incl. BTW
€ 63.320€ 57.800
WILLAERT NV
Karel Steverlyncklaan 12-14
8900 IEPER
Order nr. 7858196
Informatie
Model
C40
Modeljaar
2024
Brandstof
Elektrisch
Kleur
Vapour Grey
Interieur
Comfortzetels. Charcoal Connect-kunstnubuck|Microtech in Charcoal interieur
Opties
Winter Pack
Gebruikstaal Nederlands (Vlaams)
Donkergetinte achterruiten
Donker getint glas in de achterruiten vergroot uw privacy. Het vermindert ook de UV-straling en houdt de binnentemperatuur op peil op warme, zonnige dagen.
Trekhaak met halfautomatische wegklapfunctie
Geniet van het gemak van onze halfautomatische elektrisch inklapbare trekhaak. De trekhaak wordt uitgeklapt met een druk op de knop in de bagageruimte en is dan klaar voor gebruik. En als de trekhaak niet meer nodig is, klapt u deze weer in door op een knop te drukken. Deze trekhaak is ook uitgerust met onze Trailer Stability Assist-technologie. Wanneer de aanhanger bij snelheden boven 50 km/h begint te slingeren, worden de remmen bij een of meerdere wielen automatisch ingeschakeld, zodat u de aanhanger weer kunt stabiliseren en de controle kunt handhaven. Voor uw veiligheid voert het systeem ook een veiligheidscontrole uit voordat u wegrijdt. Een ingebouwde, goed toegankelijke connector maakt het eenvoudiger om de aanhanger aan te koppelen.
20″ met 5 spaken, Glossy Black/Diamond Cut,
Deze aerodynamisch ontworpen 20-inch 5-spaaks lichtmetalen velg maakt het sportieve karakter van uw Volvo helemaal af. Het Diamond Cut-design met contrasterende oppervlakken van ruw, gepolijst aluminium en zwarte hoogglanslak draagt bij aan de kenmerkende, technische uitstraling. Het aerodynamische ontwerp vermindert de luchtweerstand, wat kan bijdragen aan een betere energie-efficiëntie. Voorbereid voor iTPMS (Indirect Tyre Pressure Monitoring System). Maat: 8x20 Bandenmaat: 235/45 R20 (1185)
5 jaar Volvo Care Offer
Bij de aankoop van uw auto ontvangt u 5 jaar of 150.000 km – afhankelijk van wat zich eerst voordoet – onderhoudsservice en dekking op slijtageonderdelen. Dit omvat vervanging van luchtfilter, bandenafdichtmiddel, remschijven en remblokken indien dit nodig mocht zijn, evenals voorruitreiniging (sensoren), software-updates en Volvo Assistance 24/7.
Verwarmbare voorzetels
Verwarmde stoelkussens vóór, rugleuningen en kussenverlenging (indien aanwezig) bieden direct comfort op die koude ochtenden. Met het touchscreen op het middendisplay kunt u kiezen tussen drie verwarmingsniveaus.
Taal Nederlands (België)
Taal Nederlands (België)
Toon meer
Beschrijving
De nieuwe volledig elektrische Volvo crossover. De eerste indruk telt.
Inbegrepen packs
Winter Pack
- Verwarmbare voorzetels
- Verwarmde ruitenwissersproeiers vooraan (063)
- Verwarmbaar stuurwiel
Banden energielabels
Banden energielabels helpen bij het classificeren van de energie-efficiëntie, de grip op nat wegdek en het geluidsniveau van een band.
Voorbanden
Banden energielabels
Achter banden
Banden energielabels
Beschrijving
Informatie
Opties
Grootte & massa
Inbegrepen packs
WLTP
Banden energielabels
De nieuwe volledig elektrische Volvo crossover. De eerste indruk telt.

*Inclusief Volvo Car Delivery Pack