V90 Plus T6 eAWD Plug-in hybride
incl. BTW
€ 79.470€ 69.500*
Informatie
Model
V90
Modeljaar
2024
Brandstof
Hybride
Kleur
Platinum Grey Metallic
Interieur
Comfortzetels, Charcoal Arianne leder
Opties
Gebruikstaal Nederlands (Vlaams)
Donkergetinte achterruiten
Donker getint glas in de achterruiten vergroot uw privacy. Het vermindert ook de UV-straling en houdt de binnentemperatuur op peil op warme, zonnige dagen.
Trekhaak met halfautomatische wegklapfunctie
Geniet van het gemak van onze elektrisch inklapbare trekhaak. De trekhaak wordt uitgeklapt met een druk op de knop in de bagageruimte. Wanneer de trekhaak uitgeklapt is, is een definitieve handbeweging voldoende om hem te vergrendelen en bent u klaar om te vertrekken. Is na gebruik onopvallend weg te klappen. Wanneer de trekhaak niet in de positie vergrendeld is of een van de lampen van de aanhanger werkt niet meer, dan krijgt u een waarschuwing te zien in het bestuurdersdisplay van de auto. Voor uw veiligheid controleert het systeem ook de verlichting voordat u wegrijdt. Deze trekhaak is ook uitgerust met onze Trailer Stability Assist-technologie. Wanneer de aanhanger bij snelheden boven 50 km/h begint te slingeren, worden de remmen bij een of meerdere wielen automatisch ingeschakeld, zodat u de aanhanger weer kunt stabiliseren en de controle kunt handhaven.
Laadpaalkabel, 6 m
Wanneer u onderweg bent, kunt u met deze duurzame 3-fasige snellaadkabel uw Volvo Recharge veilig en gemakkelijk opladen bij een laadpaal. Door de capaciteit van max. 16A/11kW verloopt het opladen efficiënt. Vervangt de standaard Schuko 10A laadkabel.
LANG FLEM
Taal Nederlands (België)
MKD BEL
Instructieboekje met garantieboekje in het Nederlands (België)
Banden energielabels
Banden energielabels helpen bij het classificeren van de energie-efficiëntie, de grip op nat wegdek en het geluidsniveau van een band.
Banden energielabels
Beschrijving
De veelzijdige en verantwoorde Scandinavische luxe plug-in hybride estate. Ontwikkeld voor ultiem comfort.
Beschrijving
Informatie
Opties
Grootte & massa
Inbegrepen packs
Banden energielabels
De veelzijdige en verantwoorde Scandinavische luxe plug-in hybride estate. Ontwikkeld voor ultiem comfort.

*Inclusief Volvo Car Delivery Pack