S90 Plus B4 Mild hybrid
incl. BTW
€ 65.230€ 55.900*
Informatie
Model
S90
Modeljaar
2024
Brandstof
Benzine
Kleur
Onyx Black Metallic
Interieur
Comfortzetels, Charcoal Arianne leder
Opties
Gebruikstaal Nederlands (Vlaams)
Verwarmbare voorruit met elektrische ontdooiingsfunctie
De verwarmde voorruit helpt om uw zicht te verbeteren door de ontwasemingsfunctie van de auto aan te vullen. Hierdoor kunt u de voorruit, de achterruit en de buitenspiegels gemakkelijk ontdooien. Een druk op de knop en u bent in no time onderweg. (Kan niet worden gecombineerd met het head-updisplay).
Trekhaak met halfautomatische wegklapfunctie
Geniet van het gemak van onze elektrisch inklapbare trekhaak. De trekhaak wordt uitgeklapt met een druk op de knop in de bagageruimte. Wanneer de trekhaak uitgeklapt is, is een definitieve handbeweging voldoende om hem te vergrendelen en bent u klaar om te vertrekken. Is na gebruik onopvallend weg te klappen. Wanneer de trekhaak niet in de positie vergrendeld is of een van de lampen van de aanhanger werkt niet meer, dan krijgt u een waarschuwing te zien in het bestuurdersdisplay van de auto. Voor uw veiligheid controleert het systeem ook de verlichting voordat u wegrijdt. Deze trekhaak is ook uitgerust met onze Trailer Stability Assist-technologie. Wanneer de aanhanger bij snelheden boven 50 km/h begint te slingeren, worden de remmen bij een of meerdere wielen automatisch ingeschakeld, zodat u de aanhanger weer kunt stabiliseren en de controle kunt handhaven.
LANG FLEM
Taal Nederlands (België)
MKD BEL
Instructieboekje met garantieboekje in het Nederlands (België)
Banden energielabels
Banden energielabels helpen bij het classificeren van de energie-efficiëntie, de grip op nat wegdek en het geluidsniveau van een band.
Banden energielabels
Beschrijving
Elegant, intuïtief en verantwoord. Dit is de ultieme Scandinavische luxe sedan.
Beschrijving
Informatie
Opties
Grootte & massa
Inbegrepen packs
Banden energielabels
Elegant, intuïtief en verantwoord. Dit is de ultieme Scandinavische luxe sedan.

*Inclusief Volvo Car Delivery Pack