C40 Ultra Single Motor Extended Range
incl. BTW
€ 65.415*
SONAMA SA
Route de Neufchâteau 50
6800 LIBRAMONT-CHEVIGNY
Order nr. 7933348
Informatie
Model
C40
Modeljaar
2024
Brandstof
Elektrisch
Kleur
Silver Dawn Metallic
Interieur
Comfortzetels, Charcoal Connect-kunstnubuck/Microtech in Charcoal interieur
Opties
Winter Pack
Gebruikstaal Frans
Donkergetinte achterruiten
Donker getint glas in de achterruiten vergroot uw privacy. Het vermindert ook de UV-straling en houdt de binnentemperatuur op peil op warme, zonnige dagen.
Full LED koplampen met pixeltechnologie
Onze nieuwe, geavanceerde Pixel-ledkoplamptechnologie past de lichtbundel voortdurend aan, zodat uw zicht optimaal blijft zonder dat u uw medeweggebruikers verblindt. Dat betekent dat u altijd met groot licht aan kunt rijden, zodat u minder wordt afgeleid en u zich goed op de weg kunt concentreren. Wanneer de camera van de auto andere voertuigen detecteert, schermen de 84 Pixel-leds van iedere koplamp elk tot wel vijf voertuigen tegelijk af. Zo verblindt u andere bestuurders niet en verlicht u toch de weg voor u optimaal. Ook mistlampen* zijn inbegrepen bij deze functie, voor beter zicht bij mist of hevige neerslag. Ze maken ook manoeuvreren bij lage snelheid gemakkelijker, omdat ze het gebied in de rijrichting rondom de auto verlichten. *Kan per markt verschillen.
20″ met 5 spaken, Glossy Black/Diamond Cut (1185)
Deze aerodynamisch ontworpen 20-inch 5-spaaks lichtmetalen velg maakt het sportieve karakter van uw Volvo helemaal af. Het Diamond Cut-design met contrasterende oppervlakken van ruw, gepolijst aluminium en zwarte hoogglanslak draagt bij aan de kenmerkende, technische uitstraling. Het aerodynamische ontwerp vermindert de luchtweerstand, wat kan bijdragen aan een betere energie-efficiëntie. Voorbereid voor iTPMS (Indirect Tyre Pressure Monitoring System). Maat: 8x20 Bandenmaat: 235/45 R20
5 year Serv and W&T incl.
5 jaar onderhoud en vervanging van slijtageonderdelen
Verwarmbare voorzetels
Verwarmde stoelkussens vóór, rugleuningen en kussenverlenging (indien aanwezig) bieden direct comfort op die koude ochtenden. Met het touchscreen op het middendisplay kunt u kiezen tussen drie verwarmingsniveaus.
Language French
Taal Frans
Toon meer
Inbegrepen packs
Winter Pack
- Verwarmbare voorzetels
- Verwarmde ruitenwissersproeiers vooraan
- Verwarmbaar stuurwiel
Banden energielabels
Banden energielabels helpen bij het classificeren van de energie-efficiëntie, de grip op nat wegdek en het geluidsniveau van een band.
Banden energielabels
Beschrijving
De nieuwe volledig elektrische Volvo crossover. De eerste indruk telt.
Beschrijving
Informatie
Opties
Grootte & massa
Inbegrepen packs
Banden energielabels
De nieuwe volledig elektrische Volvo crossover. De eerste indruk telt.

*Inclusief Volvo Car Delivery Pack