XC90 Plus T8 AWD Plug-inhybride
incl. BTW
€ 107.730
Garage LIEVEN DE KEULENAER NV
Informatie
Model
XC90
Modeljaar
2025
Brandstof
Hybride
Kleur
Onyx Black
Interieur
Comfortzetels, Charcoal geventileerd Nappa leder
Opties
Panoramadak
Ons panoramadak zorgt voor een uitmuntend gevoel van lichtheid en licht voor alle inzittenden in uw Volvo. Om te ventileren wordt het voorste gedeelte geopend met een druk op de knop. Een elektrisch bediend zonnescherm van geperforeerd textiel vermindert de schittering op zonnige dagen terwijl het gevoel van lichtheid in het interieur behouden blijft. Het zonnescherm opent vanaf de achterkant, zodat de achterpassagiers van de zon kunnen genieten terwijl het licht bij de bestuurder en de voorpassagier getemperd is. Donker getint gelaagd glas verbetert het klimaatcomfort en de veiligheid en beschermt bovendien tegen UV-straling.
Hogedruk koplampreinigingsinstallatie
Onze koplampreiniging maakt gebruik van hogedruksproeiers om vuil efficiënt van de koplampen te verwijderen en wordt tegelijk met de voorruitsproeiers geactiveerd. Bij inschakeling komen de sproeiers omhoog uit de bumpers. Intelligente sequentiële reiniging zorgt voor een laag verbruik van de sproeiervloeistof.
360 graden camera met bovenaanzicht
In lastige verkeerssituaties met beperkt zicht kunt u vertrouwen op onze 360° camera met flanksensoren. Kies uit vijf verschillende weergaven, waaronder een handig bovenaanzicht van de auto en de omgeving. De flanksensoren waarschuwen u voor objecten naast de auto. En zo nodig kunt u ervoor kiezen om de voor- of achterkant, inclusief kruisingen, weer te geven. Bij weergave van de achterkant wordt bovendien de baan van uw auto met hulplijnen aangeduid, zodat u gemakkelijker kunt parkeren. De camera achter kan ook overschakelen op een ingezoomd beeld van het gebied dicht bij de auto, wat vooral handig is als u een aanhangwagen aankoppelt. En komt u te dicht bij een obstakel achter de auto, dan remt de auto automatisch. Voor een beter beeld van wat er opzij van uw auto gebeurt, selecteert u de weergave van de linker- of rechterkant.
Donkergetinte achterruiten
Donker getint glas in de achterruiten vergroot uw privacy. Het vermindert ook de UV-straling en houdt de binnentemperatuur op peil op warme, zonnige dagen.
Systeemtaal Vlaams
Full LED koplampen met Active High Beam
Onze meest geavanceerde ledkoplampen passen de lichtbundel voortdurend aan, zodat uw zicht optimaal blijft zonder dat u uw medeweggebruikers verblindt. U kunt het groot licht gewoon aan laten; bij een tegenligger of als u iemand inhaalt passen de koplampen zich zo aan, dat u de andere bestuurder niet verblindt. Deze koplampen draaien ook mee als u stuurt om de weg vóór u te verlichten, zodat u beter zicht hebt in bochten. Ook mistlampen* zijn inbegrepen bij deze functie, voor beter zicht bij mist of hevige neerslag. Ze maken ook manoeuvreren bij lage snelheid gemakkelijker, omdat ze het gebied in de rijrichting rondom de auto verlichten. *Mistlampen zijn inbegrepen bij alle modellen met uitzondering van de Recharge plug-in hybrids.
Actieve luchtvering
Ons actieve chassis met automatische niveauregeling voor alle wielen maakt uw Volvo SUV nog dynamischer en geraffineerder. Het houdt de zithoogte automatisch op peil en stemt de schokdempers af op de actuele weg- en rijomstandigheden. Bij hogere snelheden verlaagt de luchtvering de auto automatisch, voor minder luchtweerstand en een stabielere wegligging. Een Offroad-modus zorgt voor meer bodemvrijheid zodat u gemakkelijker over slechte wegen rijdt. Door in de bagageruimte een knop in te drukken verlaagt u de achterkant van de auto en kunt u zware objecten gemakkelijker in- en uitladen.
22" met 5 dubbele spaken, Black/Diamond Cut
Deze expressieve 22-inch 5-dubbelspaaks lichtmetalen velg versterkt het dynamische uiterlijk van uw Volvo SUV. Het Diamond Cut-design met contrasterende oppervlakken van ruw, gepolijst aluminium en zwarte hoogglanslak draagt bij aan de kenmerkende, technische uitstraling. Voorbereid voor iTPMS (Indirect Tyre Pressure Monitoring System). Maat: 9x22 Bandenmaat: 275/35 R22
Toon meer
Beschrijving
De pure Scandinavische plug-in hybride SUV. Voor ultieme elegantie, zorgvuldigheid en ruimte.
Beschrijving
Informatie
Opties
Grootte & massa
Inbegrepen packs
WLTP
Banden energielabels
De pure Scandinavische plug-in hybride SUV. Voor ultieme elegantie, zorgvuldigheid en ruimte.

*Inclusief Volvo Car Delivery Pack