V60 Plus T6 AWD plug-in hybrid
incl. BTW
€ 67.240€ 59.900*
Garage VAN KASTEREN
Bellestraat 46-48
9100 SINT-NIKLAAS
Order nr. 6029435
Informatie
Model
V60
Modeljaar
2023
Brandstof
Hybride
Kleur
Onyx Black Metallic
Interieur
Comfortzetels, Charcoal Arianne leder
Opties
Light Pack
Winter Pack
Gebruikstaal Nederlands (Vlaams)
Donkergetinte achterruiten
Donker getint glas in de achterruiten vergroot uw privacy. Het vermindert ook de UV-straling en houdt de binnentemperatuur op peil op warme, zonnige dagen.
Laadkabel monofase 16A mode 3 (type 2) met Mennekes contactstekker (voor laadpaal), 7 meter
Wanneer u onderweg bent, kunt u met deze duurzame kabel uw Volvo Recharge plug-in hybrid gemakkelijk opladen bij een laadpaal. Doordat de kabel een capaciteit van max. 16A/3,5kW heeft, verloopt het opladen efficiënt. De kabellengte van 7 meter kan handig zijn wanneer u uw auto niet dichtbij de laadpaal kunt parkeren.
Verwarmbare voorzetels
Verwarmde stoelkussens vóór, rugleuningen en kussenverlenging (indien aanwezig) bieden direct comfort op die koude ochtenden. Met het touchscreen op het middendisplay kunt u kiezen tussen drie verwarmingsniveaus.
Hogedruk koplampreinigingsinstallatie
Onze koplampreiniging maakt gebruik van hogedruksproeiers om vuil efficiënt van de koplampen te verwijderen en wordt tegelijk met de voorruitsproeiers geactiveerd. Bij inschakeling komen de sproeiers omhoog uit de bumpers. Intelligente sequentiële reiniging zorgt voor een laag verbruik van de sproeiervloeistof.
Adaptive Cruise Control + Pilot Assist
Deze ondersteunende technologie zorgt dat u soepel en intuïtief rijdt, van het moment van optrekken tot en met de snelweg. Het past uw snelheid aan zodat u gemakkelijker een veilige afstand kunt bewaren tot de auto voor u en houdt u tegelijkertijd in het midden van uw rijstrook met behulp van kleine stuurcorrecties. Bestuurdersassistentie maakt ook het rijden in druk verkeer met veel stoppen en optrekken gemakkelijker. Uw auto volgt gewoon de auto voor u en remt indien nodig automatisch tot stilstand. Als de auto vóór u maar kort stopt, kan uw auto hem volgen zodra hij weer doorrijdt. Mocht u afgeleid zijn en niet in de gaten hebben dat het verkeer voor u weer rijdt, dan kan de auto u waarschuwen, zodat u weer kunt aansluiten. Bij uitschakeling van het systeem wordt u door een lichte trilling in het stuurwiel gewaarschuwd. En als de auto merkt dat de bestuurder niet reageert ondanks herhaalde meldingen, dan kan hij automatisch vaart minderen totdat hij stilstaat, worden de alarmlichten geactiveerd en de hulpdiensten gewaarschuwd. Opmerking! Deze functies zijn bedoeld als ondersteuning. De bestuurder blijft altijd verantwoordelijk voor het besturen van de auto. Mogelijk zijn niet alle beschreven functies in alle markten beschikbaar.
Toon meer
Inbegrepen packs
Light Pack
- Hogedruk koplampreinigingsinstallatie
- Full LED koplampen met Active High Beam
Winter Pack
- Verwarmbare voorzetels
- Verwarmde ruitenwissersproeiers vooraan
- Verwarmbaar stuurwiel
Banden energielabels
Banden energielabels helpen bij het classificeren van de energie-efficiëntie, de grip op nat wegdek en het geluidsniveau van een band.
Banden energielabels
Beschrijving
De veelzijdige, dynamische en verantwoorde Scandinavische plug-in hybride estate. Brengt u verder.
Beschrijving
Informatie
Opties
Grootte & massa
Inbegrepen packs
Banden energielabels
De veelzijdige, dynamische en verantwoorde Scandinavische plug-in hybride estate. Brengt u verder.

*Inclusief Volvo Car Delivery Pack