Verkocht
XC60 Ultimate T6 AWD plug-in hybrid
incl. BTW
€ 81.560*
Garage VAN KASTEREN
Bellestraat 46-48
9100 SINT-NIKLAAS
Order nr. 7727337
Informatie
Model
XC60
Modeljaar
2024
Brandstof
Hybride
Kleur
Vapour Grey Metallic
Interieur
Comfortzetels, Charcoal geventileerd Nappa leder
Opties
Winter Pack
Gebruikstaal Nederlands (Vlaams)
360 graden camera met bovenaanzicht
In lastige verkeerssituaties met beperkt zicht kunt u vertrouwen op onze 360° camera met flanksensoren. Kies uit vijf verschillende weergaven, waaronder een handig bovenaanzicht van de auto en de omgeving. De flanksensoren waarschuwen u voor objecten naast de auto. En zo nodig kunt u ervoor kiezen om de voor- of achterkant, inclusief kruisingen, weer te geven. Bij weergave van de achterkant wordt bovendien de baan van uw auto met hulplijnen aangeduid, zodat u gemakkelijker kunt parkeren. De camera achter kan ook overschakelen op een ingezoomd beeld van het gebied dicht bij de auto, wat vooral handig is als u een aanhangwagen aankoppelt. En komt u te dicht bij een obstakel achter de auto, dan remt de auto automatisch. Voor een beter beeld van wat er opzij van uw auto gebeurt, selecteert u de weergave van de linker- of rechterkant.
Donkergetinte achterruiten
Donker getint glas in de achterruiten vergroot uw privacy. Het vermindert ook de UV-straling en houdt de binnentemperatuur op peil op warme, zonnige dagen.
Parkeerverwarming op brandstof met timer
Met deze uiterst effectieve parkeerverwarming kunt u het interieur van uw Volvo mild hybrid op temperatuur brengen voordat u vertrekt, voor extra comfort op koude ochtenden. De verwarming helpt ook om de ramen te ontdooien, zodat u meteen bij vertrek goed zicht heeft. Stel het tijdstip in waarop u in het warme interieur wilt instappen, of zet de verwarming op afstand aan met de Volvo Cars-app.
Massagefunctie in beide voorzetels
Deze luxueuze voorziening masseert uw rug tijdens lange reizen. De rugleuning beschikt over tien massagepunten en er is keuze uit vijf programma's, drie snelheden en drie intensiteiten. De massagefuncties kunnen eenvoudig aan de wensen van de bestuurder en voorpassagier worden aangepast. Leverbaar bij Comfort-stoelen met geperforeerde fijn nappaleren bekleding.
21″ 5-dubbelspaaks Black Diamond
Deze sportieve 21-inch 5 dubbelspaaks velg vult de wendbare eigenschappen van uw Volvo SUV perfect aan. Het Diamond Cut-design met contrasterende oppervlakken van ruw, gepolijst aluminium en zwarte hoogglanslak draagt bij aan de kenmerkende, technische uitstraling. Voorbereid voor iTPMS (Indirect Tyre Pressure Monitoring System). Maat: 8,5x21 Bandenmaat: 255/40 R21
Laadpaalkabel, 6 m
Wanneer u onderweg bent, kunt u met deze duurzame 3-fasige snellaadkabel uw Volvo Recharge veilig en gemakkelijk opladen bij een laadpaal. Door de capaciteit van max. 16A/11kW verloopt het opladen efficiënt. Vervangt de standaard Schuko 10A laadkabel.
Inbegrepen packs
Winter Pack
- Verwarmbare voorzetels
- Verwarmde ruitenwissersproeiers vooraan
- Verwarmbaar stuurwiel
Banden energielabels
Banden energielabels helpen bij het classificeren van de energie-efficiëntie, de grip op nat wegdek en het geluidsniveau van een band.
Banden energielabels
Beschrijving
Dynamisch, verantwoord en slimmer dan ooit. Dat is de Scandinavische plug-in hybride mid-size SUV voor een connected all-road beleving.
Beschrijving
Informatie
Opties
Grootte & massa
Inbegrepen packs
Banden energielabels
Dynamisch, verantwoord en slimmer dan ooit. Dat is de Scandinavische plug-in hybride mid-size SUV voor een connected all-road beleving.

*Inclusief Volvo Car Delivery Pack