V60 Ultimate B4 Mild hybrid
incl. BTW
€ 65.500*
Informatie
Model
V60
Modeljaar
2024
Brandstof
Diesel
Kleur
Onyx Black Metallic
Interieur
Comfortzetels, Charcoal Arianne leder
Opties
Winter Pack
Gebruikstaal Frans
Sportchassis
Dit verlaagde sportchassis is ontwikkeld voor een nog sportievere rijbeleving. De stijvere schokdempers en vering zorgen voor een verbeterde wegligging, tractie en dynamische controle tijdens het nemen van bochten, waardoor u kunt genieten van meer stabiliteit en een snellere stuurrespons.
Donkergetinte achterruiten
Donker getint glas in de achterruiten vergroot uw privacy. Het vermindert ook de UV-straling en houdt de binnentemperatuur op peil op warme, zonnige dagen.
20" met 10 Turbine-spaken, Black/Diamond Cut (800145)
Deze 20-inch 10-spaaks velg versterkt het elegante en krachtige karakter van uw Volvo. Het Diamond Cut-design met contrasterende oppervlakken van ruw, gepolijst aluminium en zwarte hoogglanslak draagt bij aan de kenmerkende, technische uitstraling. Voorbereid voor iTPMS (Indirect Tyre Pressure Monitoring System). Maat: 8x20 Bandenmaat: 245/35 R20
Verwarmbare voorzetels
Verwarmde stoelkussens vóór, rugleuningen en kussenverlenging (indien aanwezig) bieden direct comfort op die koude ochtenden. Met het touchscreen op het middendisplay kunt u kiezen tussen drie verwarmingsniveaus.
Language French
Taal Frans
Verwarmbare achterbank (buitenste zitplaatsen)
De verwarming van de twee buitenste zitplaatsen en rugleuningen achter verhoogt het luxueuze gevoel in uw Volvo, door onmiddellijk comfort te bieden als het koud is. Vanaf de achterbank zijn de afzonderlijke driestandenbedieningen gemakkelijk te bereiken.
Toon meer
Inbegrepen packs
Winter Pack
- Verwarmbare voorzetels
- Verwarmde ruitenwissersproeiers vooraan
- Verwarmbaar stuurwiel
Banden energielabels
Banden energielabels helpen bij het classificeren van de energie-efficiëntie, de grip op nat wegdek en het geluidsniveau van een band.
Banden energielabels
Beschrijving
De veelzijdige en sportieve Scandinavische estate. Brengt u verder.
Beschrijving
Informatie
Opties
Grootte & massa
Inbegrepen packs
Banden energielabels
De veelzijdige en sportieve Scandinavische estate. Brengt u verder.

*Inclusief Volvo Car Delivery Pack