XC90 Plus T8 AWD Plug-inhybride
incl. BTW
€ 101.600
AUTOMOBIEL CENTER GENT NV
IJzerweglaan 101
9050 GENT
Order nr. 8993834
Informatie
Model
XC90
Modeljaar
2025
Brandstof
Hybride
Kleur
Onyx Black
Interieur
Comfortzetels, Charcoal Arianne leder
Opties
Panoramadak
Ons panoramadak zorgt voor een uitmuntend gevoel van lichtheid en licht voor alle inzittenden in uw Volvo. Om te ventileren wordt het voorste gedeelte geopend met een druk op de knop. Een elektrisch bediend zonnescherm van geperforeerd textiel vermindert de schittering op zonnige dagen terwijl het gevoel van lichtheid in het interieur behouden blijft. Het zonnescherm opent vanaf de achterkant, zodat de achterpassagiers van de zon kunnen genieten terwijl het licht bij de bestuurder en de voorpassagier getemperd is. Donker getint gelaagd glas verbetert het klimaatcomfort en de veiligheid en beschermt bovendien tegen UV-straling.
360 graden camera met bovenaanzicht
In lastige verkeerssituaties met beperkt zicht kunt u vertrouwen op onze 360° camera met flanksensoren. Kies uit vijf verschillende weergaven, waaronder een handig bovenaanzicht van de auto en de omgeving. De flanksensoren waarschuwen u voor objecten naast de auto. En zo nodig kunt u ervoor kiezen om de voor- of achterkant, inclusief kruisingen, weer te geven. Bij weergave van de achterkant wordt bovendien de baan van uw auto met hulplijnen aangeduid, zodat u gemakkelijker kunt parkeren. De camera achter kan ook overschakelen op een ingezoomd beeld van het gebied dicht bij de auto, wat vooral handig is als u een aanhangwagen aankoppelt. En komt u te dicht bij een obstakel achter de auto, dan remt de auto automatisch. Voor een beter beeld van wat er opzij van uw auto gebeurt, selecteert u de weergave van de linker- of rechterkant.
Donkergetinte achterruiten
Donker getint glas in de achterruiten vergroot uw privacy. Het vermindert ook de UV-straling en houdt de binnentemperatuur op peil op warme, zonnige dagen.
Systeemtaal Vlaams
Trekhaak met halfautomatische wegklapfunctie
Geniet van het gemak van onze halfautomatische elektrisch inklapbare trekhaak. De trekhaak wordt uitgeklapt met een druk op de knop in de bagageruimte en is dan klaar voor gebruik. En als de trekhaak niet meer nodig is, klapt u deze weer in door op een knop te drukken. Deze trekhaak is ook uitgerust met onze Trailer Stability Assist-technologie. Wanneer de aanhanger bij snelheden boven 50 km/h begint te slingeren, worden de remmen bij een of meerdere wielen automatisch ingeschakeld, zodat u de aanhanger weer kunt stabiliseren en de controle kunt handhaven. Voor uw veiligheid voert het systeem ook een veiligheidscontrole uit voordat u wegrijdt. Een ingebouwde, goed toegankelijke connector maakt het eenvoudiger om de aanhanger aan te koppelen.
20″ met 5 spaken, Glossy Black/Diamond Cut,
Deze aerodynamisch gevormde 20-inch 5-spaaks velg vult de dynamische eigenschappen van uw Volvo SUV perfect aan. Het Diamond Cut-design met contrasterende oppervlakken van ruw, gepolijst aluminium en zwarte hoogglanslak draagt bij aan de kenmerkende, technische uitstraling. Het aerodynamische ontwerp vermindert de luchtweerstand, wat kan bijdragen aan een lager brandstofverbruik. Voorbereid voor iTPMS (Indirect Tyre Pressure Monitoring System). Maat: 9x20 Bandenmaat: 275/45 R20
Laadkabel 3-fase 16A mode 3, Mennekes contactstekker (voor laadpaal) (7m) (vervangt standaard laadkabel)
Wanneer u onderweg bent, kunt u met deze duurzame 3-fasige snellaadkabel uw Volvo Recharge veilig en gemakkelijk opladen bij een laadpaal. Door de capaciteit van max. 16A/11kW verloopt het opladen efficiënt. Vervangt de standaard Schuko 10A laadkabel.
INSTR.BOOK FOR BELGIUM
Instructieboekje met garantieboekje in het Nederlands (België)
Beschrijving
De pure Scandinavische plug-in hybride SUV. Voor ultieme elegantie, zorgvuldigheid en ruimte.
Beschrijving
Informatie
Opties
Grootte & massa
Inbegrepen packs
WLTP
Banden energielabels
De pure Scandinavische plug-in hybride SUV. Voor ultieme elegantie, zorgvuldigheid en ruimte.

*Inclusief Volvo Car Delivery Pack