V60 Ultimate B3 mild hybrid
incl. BTW
€ 63.650
Informatie
Model
V60
Modeljaar
2024
Brandstof
Benzine
Kleur
Platinum Grey
Interieur
Nappa leder met ventilatie Blond-Charcoal/Blond
Opties
Winter Pack
Gebruikstaal Frans
Sportchassis
Dit verlaagde sportchassis is ontwikkeld voor een nog sportievere rijbeleving. De stijvere schokdempers en vering zorgen voor een verbeterde wegligging, tractie en dynamische controle tijdens het nemen van bochten, waardoor u kunt genieten van meer stabiliteit en een snellere stuurrespons.
Donkergetinte achterruiten
Donker getint glas in de achterruiten vergroot uw privacy. Het vermindert ook de UV-straling en houdt de binnentemperatuur op peil op warme, zonnige dagen.
Zetels vooraan met massagefunctie
Deze luxueuze voorziening masseert uw rug tijdens lange reizen. De rugleuning beschikt over tien massagepunten en er is keuze uit vijf programma's, drie snelheden en drie intensiteiten. De massagefuncties kunnen eenvoudig aan de wensen van de bestuurder en voorpassagier worden aangepast. Leverbaar bij Comfort-stoelen met geperforeerde fijn nappaleren bekleding.
20” met 10 Turbine-spaken, Black/Diamond Cut
Deze 20-inch 10-spaaks velg versterkt het elegante en krachtige karakter van uw Volvo. Het Diamond Cut-design met contrasterende oppervlakken van ruw, gepolijst aluminium en zwarte hoogglanslak draagt bij aan de kenmerkende, technische uitstraling. Voorbereid voor iTPMS (Indirect Tyre Pressure Monitoring System). Maat: 8x20 Bandenmaat: 245/35 R20
Verwarmbare voorzetels
Verwarmde stoelkussens vóór, rugleuningen en kussenverlenging (indien aanwezig) bieden direct comfort op die koude ochtenden. Met het touchscreen op het middendisplay kunt u kiezen tussen drie verwarmingsniveaus.
Taal Frans
Taal Frans
Toon meer
Beschrijving
De veelzijdige en sportieve Scandinavische estate. Brengt u verder.
Inbegrepen packs
Winter Pack
- Verwarmbare voorzetels
- Verwarmde ruitenwissersproeiers vooraan
- Verwarmbaar stuurwiel
Banden energielabels
Banden energielabels helpen bij het classificeren van de energie-efficiëntie, de grip op nat wegdek en het geluidsniveau van een band.
Banden energielabels
Beschrijving
Informatie
Opties
Grootte & massa
Inbegrepen packs
WLTP
Banden energielabels
De veelzijdige en sportieve Scandinavische estate. Brengt u verder.

*Inclusief Volvo Car Delivery Pack