XC40 Essential T2 Automaat Micro hybrid
incl. BTW
€ 40.495
Informatie
Model
XC40
Modeljaar
2024
Brandstof
Benzine
Kleur
Silver Dawn
Interieur
Comfortzetels, Charcoal textiel Bella Small
Opties
Driver Assist Pack
Winter Pack
Gebruikstaal Nederlands (Vlaams)
Verwarmbare voorzetels
Verwarmde stoelkussens vóór, rugleuningen en kussenverlenging (indien aanwezig) bieden direct comfort op die koude ochtenden. Met het touchscreen op het middendisplay kunt u kiezen tussen drie verwarmingsniveaus.
Adaptive Cruise Control + Pilot Assist
Deze ondersteunende technologie zorgt dat u soepel en intuïtief rijdt, van het moment van optrekken tot en met de snelweg. Het past uw snelheid aan zodat u gemakkelijker een veilige afstand kunt bewaren tot de auto voor u en houdt u tegelijkertijd in het midden van uw rijstrook met behulp van kleine stuurcorrecties. Bestuurdersassistentie maakt ook het rijden in druk verkeer met veel stoppen en optrekken gemakkelijker. Uw auto volgt gewoon de auto voor u en remt indien nodig automatisch tot stilstand. Als de auto vóór u maar kort stopt, kan uw auto hem volgen zodra hij weer doorrijdt. Mocht u afgeleid zijn en niet in de gaten hebben dat het verkeer voor u weer rijdt, dan kan de auto u waarschuwen, zodat u weer kunt aansluiten. Bij uitschakeling van het systeem wordt u door een lichte trilling in het stuurwiel gewaarschuwd. En als de auto merkt dat de bestuurder niet reageert ondanks herhaalde meldingen, dan kan hij automatisch vaart minderen totdat hij stilstaat, worden de alarmlichten geactiveerd en de hulpdiensten gewaarschuwd. Opmerking! Deze functies zijn bedoeld als ondersteuning. De bestuurder blijft altijd verantwoordelijk voor het besturen van de auto. Mogelijk zijn niet alle beschreven functies in alle markten beschikbaar.
Buiten- en binnenspiegels met automatische dimfunctie
De binnen- en buitenspiegels dimmen gelijktijdig om te voorkomen dat u verblind wordt door de koplampen van verkeer achter u. Zodra het verblindende licht verdwijnt, keert het spiegelglas automatisch terug in de normale stand. Het frameloze ontwerp van de binnenspiegel zorgt voor een eigentijdse uitstraling.
Taal Nederlands (België)
Taal Nederlands (België)
Park Assist parkeerhulp vooraan en achteraan
Met de parkeerhulp voor en achter manoeuvreert u gemakkelijk in een krappe parkeerruimtes met beperkt zicht. Als de auto in de buurt van een obstakel komt, hoort u een geluidswaarschuwing uit de luidsprekers voor- of achteraan en ziet u een grafische waarschuwing op de centrale display. De frequentie van het waarschuwingsgeluid neemt toe naarmate u dichter bij het obstakel komt. De Rear Park Assist helpt u achteruitrijden in krappe parkeerplaatsen. Als u te dicht bij een obstakel achter de auto rijdt, kan het systeem automatisch remmen.
Toon meer
Beschrijving
De krachtige, compacte Scandinavische SUV. Ontworpen voor het leven in de stad en daarbuiten.
Inbegrepen packs
Driver Assist Pack
- Driver Assistance: Adaptive Cruise Control + Pilot Assist
Winter Pack
- Verwarmbare voorzetels
- Verwarmde ruitenwissersproeiers vooraan
- Verwarmbaar stuurwiel
Park Assist Pack
- Park Assist parkeerhulp vooraan en achteraan
Banden energielabels
Banden energielabels helpen bij het classificeren van de energie-efficiëntie, de grip op nat wegdek en het geluidsniveau van een band.
Banden energielabels
Beschrijving
Informatie
Opties
Grootte & massa
Inbegrepen packs
WLTP
Banden energielabels
De krachtige, compacte Scandinavische SUV. Ontworpen voor het leven in de stad en daarbuiten.

*Inclusief Volvo Car Delivery Pack