C40 Ultimate Twin Motor
incl. BTW
€ 67.950
Informatie
Model
C40
Modeljaar
2023
Brandstof
Elektrisch
Kleur
Niet-metaalkleur Solid Black (019)
Interieur
Comfortzetels. Charcoal Connect-kunstnubuck|Microtech in Charcoal interieur
Opties
Winter Pack
Gebruikstaal Nederlands (Vlaams)
Trekhaak met halfautomatische wegklapfunctie
Geniet van het gemak van onze halfautomatische elektrisch inklapbare trekhaak. De trekhaak wordt uitgeklapt met een druk op de knop in de bagageruimte en is dan klaar voor gebruik. En als de trekhaak niet meer nodig is, klapt u deze weer in door op een knop te drukken. Deze trekhaak is ook uitgerust met onze Trailer Stability Assist-technologie. Wanneer de aanhanger bij snelheden boven 50 km/h begint te slingeren, worden de remmen bij een of meerdere wielen automatisch ingeschakeld, zodat u de aanhanger weer kunt stabiliseren en de controle kunt handhaven. Voor uw veiligheid voert het systeem ook een veiligheidscontrole uit voordat u wegrijdt. Een ingebouwde, goed toegankelijke connector maakt het eenvoudiger om de aanhanger aan te koppelen.
All-seasonbanden
Met deze uiterst veelzijdige banden bent u voorbereid op uiteenlopende weersomstandigheden – het jaar rond. Ze bieden uitstekende tractie, grip en remprestaties op zowel een droog als een nat wegdek. De banden zijn ontworpen om u zelfs in lastige situaties comfortabel en beheerst te laten rijden. Daarbij profiteert u van een uitstekende levensduur en een optimaal brandstofverbruik. De all-seasonbanden zijn getest en goedgekeurd om het hele jaar door te gebruiken, maar in het geval van gure winterse omstandigheden met sneeuw en ijs adviseren we winterbanden. Opmerking! All-seasonbanden vervangen de standaard zomerbanden.
Laadkabel driefase 16A mode 3 (type 2) met Mennekes contactstekker (voor laadpaal), 6 meter
Wanneer u onderweg bent, kunt u met deze duurzame 3-fasige snellaadkabel uw Volvo Recharge veilig en gemakkelijk opladen bij een laadpaal. Door de capaciteit van max. 16A/11kW verloopt het opladen efficiënt.
Verwarmbare voorzetels
Verwarmde stoelkussens vóór, rugleuningen en kussenverlenging (indien aanwezig) bieden direct comfort op die koude ochtenden. Met het touchscreen op het middendisplay kunt u kiezen tussen drie verwarmingsniveaus.
Taal Nederlands (België)
Taal Nederlands (België)
Verwarmbaar stuurwiel
Het elektrisch verwarmde stuurwiel biedt u extra comfort als het 's ochtends koud is. En stelt u in staat zonder handschoenen te rijden. Met één druk op een knop in het middendisplay verwarmt u uw handen terwijl u wegrijdt. De verwarming kan op drie niveaus worden ingesteld.
Toon meer
Beschrijving
De nieuwe, volledig elektrische Volvo crossover. De indruk telt.
Inbegrepen packs
Winter Pack
- Verwarmbare voorzetels
- Verwarmde ruitenwissersproeiers vooraan
- Verwarmbaar stuurwiel
Banden energielabels
Banden energielabels helpen bij het classificeren van de energie-efficiëntie, de grip op nat wegdek en het geluidsniveau van een band.
Banden energielabels
Beschrijving
Informatie
Opties
Grootte & massa
Inbegrepen packs
WLTP
Banden energielabels
De nieuwe, volledig elektrische Volvo crossover. De indruk telt.

*Inclusief Volvo Car Delivery Pack