C40 Ultra Single Motor Extended Range
incl. BTW
€ 64.550€ 61.544
Informatie
Model
C40
Modeljaar
2024
Brandstof
Elektrisch
Kleur
Vapour Grey
Interieur
Comfortzetels, wolmix in Charcoal interieur
Opties
Winter Pack
Gebruikstaal Frans
Donkergetinte achterruiten
Donker getint glas in de achterruiten vergroot uw privacy. Het vermindert ook de UV-straling en houdt de binnentemperatuur op peil op warme, zonnige dagen.
Full LED koplampen met pixeltechnologie
Onze nieuwe, geavanceerde Pixel-ledkoplamptechnologie past de lichtbundel voortdurend aan, zodat uw zicht optimaal blijft zonder dat u uw medeweggebruikers verblindt. Dat betekent dat u altijd met groot licht aan kunt rijden, zodat u minder wordt afgeleid en u zich goed op de weg kunt concentreren. Wanneer de camera van de auto andere voertuigen detecteert, schermen de 84 Pixel-leds van iedere koplamp elk tot wel vijf voertuigen tegelijk af. Zo verblindt u andere bestuurders niet en verlicht u toch de weg voor u optimaal. Ook mistlampen* zijn inbegrepen bij deze functie, voor beter zicht bij mist of hevige neerslag. Ze maken ook manoeuvreren bij lage snelheid gemakkelijker, omdat ze het gebied in de rijrichting rondom de auto verlichten. *Kan per markt verschillen.
5 jaar Volvo Care Offer
Bij de aankoop van uw auto ontvangt u 5 jaar of 150.000 km – afhankelijk van wat zich eerst voordoet – onderhoudsservice en dekking op slijtageonderdelen. Dit omvat vervanging van luchtfilter, bandenafdichtmiddel, remschijven en remblokken indien dit nodig mocht zijn, evenals voorruitreiniging (sensoren), software-updates en Volvo Assistance 24/7.
Verwarmbare voorzetels
Verwarmde stoelkussens vóór, rugleuningen en kussenverlenging (indien aanwezig) bieden direct comfort op die koude ochtenden. Met het touchscreen op het middendisplay kunt u kiezen tussen drie verwarmingsniveaus.
Taal Frans
Taal Frans
Verwarmbaar stuurwiel
Het elektrisch verwarmde stuurwiel biedt u extra comfort als het 's ochtends koud is. En stelt u in staat zonder handschoenen te rijden. Met één druk op een knop in het middendisplay verwarmt u uw handen terwijl u wegrijdt. De verwarming kan op drie niveaus worden ingesteld.
Toon meer
Beschrijving
De nieuwe volledig elektrische Volvo crossover. De eerste indruk telt.
Inbegrepen packs
Winter Pack
- Verwarmbare voorzetels
- Verwarmde ruitenwissersproeiers vooraan
- Verwarmbaar stuurwiel
Banden energielabels
Banden energielabels helpen bij het classificeren van de energie-efficiëntie, de grip op nat wegdek en het geluidsniveau van een band.
Banden energielabels
Beschrijving
Informatie
Opties
Grootte & massa
Inbegrepen packs
WLTP
Banden energielabels
De nieuwe volledig elektrische Volvo crossover. De eerste indruk telt.

*Inclusief Volvo Car Delivery Pack